Праект партала
Накіпела
24.07.2020 / 17:19
«Што ты цяпер адчуваеш? Гонар?» Беларускі запісалі відэазварот да АМАП 42

Беларускі запісалі моцны відэазварот да сілавікоў.

«Я не хаваю свой твар, бо я за праўду. Я твая жонка, маці, сястра, дачка. Я бяззбройная, я не правакатар. Я хачу, каб мяне пачулі. Мне цяпер страшна, нас хапаюць проста так. І гэта робіш ты», — кажуць жанчыны.

На відэа паказваюць, як у войску мужчыны прысягаюць быць адданымі свайму народу. А пасля — кадры жорсткіх затрыманняў падчас мірных пратэстаў.

«Што ты цяпер адчуваеш? Гонар? Смеласць? Ты менавіта так уяўляў сабе сваю працу?», — пытаюцца ў сілавікоў.

Жанчыны заклікаюць АМАП быць сумленнымі і адмовіцца ад выканання злачынных загадаў.

Nina.nn.by

Каментары
Тулуп / Адказаць 24.07.2020 / 17:55

Звери никогда, ничего не чувствуют..... У нас нет ОМОНА, у нас есть зверьё, которое натаскано на женщин, стариков, подростков и безоружных гражданских..... А банды в гражданском, которые похищают и избивают людей - зверьё в квадрате.... Эти звери защищают интересы трёхпроцентного и его семьи, с их обслугой, а не НАРОД Беларуси !......

11
шлёма / Адказаць 24.07.2020 / 17:59

Уважаемые! От исполнения приказов никто не может отказаться. Приказ сначала выполняют, а потом обжалуют, подавая претензии по команде. Объясните это кто служил. Не выполнить приказ только те, кто сейчас уволится. Вот и смотрите, много ли захотят сейчас уволиться?

163
0.5 / Адказаць 24.07.2020 / 18:00

Пустое. Эти люди не способны сопереживать Их отбирают туда по тестам, на чинопочитание и бездумное выполнение команд. Сами тесты , то есть положительные ответы исключают возможность размышления и сочувствие .Ителлектуалов там нет Мы для них не более. чем мусор, что надо убрать с улицы. Поэтому не стучите туда. где вместо дверей стены. И чувствует он, когда бьёт беззащитного человека, не гонар, а свой звериный кайф, свою власть, которая для него больше радости , чем всё остальное. Это и есть его гонар, его предназначение.

3
каментаваць

Націсканьне кнопкі «Дадаць каментар» азначае згоду з рэкамендацыямі па абмеркаванні

СПЕЦПРАЕКТ2 матэрыяла Шура-бура